0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Повнораційний корм для дорослих кішок «М'ясна миска» шматочки в соусі – це новий стандарт консерву економ класу для дорослих кішок з високим вмістом справжнього м'яса, не менше 76.5% м'яса в кожному шматочку. Смачний та ароматний соус у складі продукту приваблює тварину до споживання корму.
Склад: м'ясо та субпродукти тваринного походження 78.5% у шматочках* (у тому числі з курки 43.0%, із яловичини 35.5%), бульйон, злаки. * Шматочки, складають не менше 46%.
Технологічні добавки: гуарова камедь, ксантанова камедь, мальтодекстрин. Поживні добавки на 1 кг (kg) корму: вітамінно – мінеральний комплекс: вітамін А (3а672а) – 1500 МО (IU), вітамін D3 (3а671) – 100 МО (IU), вітамін С (3а300) – 40 мг (mg) , вітамін Е (3а700) – 15 мг (mg), вітамін В1 (3а821) – 1.5 мг (mg), вітамін В2 (3а825і) – 1.1 мг (mg), вітамін В6 (3а831) – 0.75 мг (mg), вітамін В12 – 37 мкг (µg), ніацинамід (3а315) – 8 мг (mg), кальцію Д пантотенат (3а841) – 4.5 мг (mg), фолієва кислота (3а316) – 0.12 мг (mg), холін хлорид (3а 3 (µg), біотин (3а880) – 125 мкг (µg); (3b201) – 0.55 мг (mg), селен (3b801) – 0.05 мг (мг) Вміст вологи: 82.0%.
Енергетична цінність на 100 г (g) корму: 385.9 кДж(kj)/92.2 ккал (kcal). Поживна цінність (аналітичний склад): сирий протеїн – 7.1%, сирий жир – 3.8%, сира зола – 2.1%, сира клітковина – 0.05%.
Для дорослих котів усіх порід від 1 року.
Денна норма годування: маса тіла тварини 3 кг: 240-280 г; маса тіла тварини 4 кг: 280-340 г; маса тіла тварини 5 кг: 340-395 г; маса тіла тварини 6 кг: 395-440 г.
Рекомендації щодо годування: норма годування може змінюватися залежно від віку, рівня активності та довкілля тварини. Порція корму мусить бути кімнатної температури. Свіжа питна вода має бути доступна тварині у будь-який час.
Умови зберігання закритого корму: зберігати у чистих, добре вентильованих приміщеннях при температурі від 0 до +25 ºС та відносній вологості повітря не вище 75%.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.