0 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Корм "СAT-FISH MENU", Sink pellets ("Меню для сомів", тонучі пеллети) - професійний раціон для щоденного годування всіх різновидів дорослих акваріумних сомів - кольчужних, каліхтових, пімелодових, мішкожаберних та ін.
Ретельно збалансований за вмістом поживних речовин, вітамінів і мінералів, корм забезпечує повноцінне годування сомів протягом усього життя і не вимагає доповнення раціону іншими видами кормів. Підвищений рівень тварин білків робить корм надзвичайно привабливим для такого хижака як сом.
Спеціальні методи переробки сировини забезпечують повне знешкодження бактерій, вірусів та паразитів, які спричиняють небезпечні хвороби акваріумних риб. Якість та безпека корму перевіряються державною лабораторією та підтверджені сертифікатом.
Потрапляючи у воду, пелети корму швидко падають на дно, набухають, значно збільшуючись у розмірі, але не розпадаються і не забруднюють воду.
Зміст: білка – не менше 21%, жиру – 5%, клітковини – не більше 10%.
Застосування: годувати рибок слід 1-2 рази на добу з розрахунку 0,1-0,5 г на одне годування залежно від виду та розміру риби (норма для дорослої риби 2-5% від маси тіла). Якщо риба не з'їла весь запропонований корм протягом 5-10 хвилин, наступного разу слід зменшити його кількість. Будь-який корм, який залишається тривалий час не з'їденим, створює умови для зростання шкідливих бактерій в акваріумному середовищі. При правильному застосуванні "СAT-FISH MENU" не забруднює воду.
Примітка: Не перегодовувати! Деякі акваріумні риби здатні повністю заковтувати пелети, які, сильно збільшуючись в обсязі, можуть призвести до травми шлунка і, навіть, загибелі риби. Щоб цього не допустити, перед годуванням радимо замочувати пелети, що тонуть, на 5-10 хвилин до повного набухання.
Термін придатності – 24 місяці. Серія та дата виготовлення вказані на упаковці. Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі до +30°С та відносній вологості не вище 75%
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.