0
0

Сухий корм для цуценят всіх порід Purina Dog Chow Puppy Lamb з ягнятком 2.5 (кг)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Dog Chow
  • Код товару: 7613034488657
  • Наявність: В наявності
353 грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вік: Для щенков
Вага упаковки: 2.5 кг
Клас: Премиум
Основні інгредієнти: Ягнятина
Країна-виробник товару: Венгрия
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Повнораційний сухий корм з ягнятим для цуценят всіх порід до 12 місяців, а також для вагітних і самок, що годують.

Корм Puppy для цуценят – це 100% збалансоване харчування, що поєднує м'ясо, найважливіші мінеральні елементи та вітаміни, які допомагають цуценяті рости здоровим, сильним та готовим до нових випробувань, а вітамін Е допомагає підтримувати імунну систему та її природні захисні механізми. До складу корму також входять добірні природні інгредієнти та натуральні пребіотики, що сприяють підтримці здоров'я травної системи. Раціон Dog Chow створений без додавання штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Цей корм підходить також для дорослих собак дрібних порід та собак у період вагітності та вигодовування.

Склад: Зернові (43% цільнозернові), м'ясо та субпродукти тваринного походження (25%, з яких 4% ягня), екстракти рослинного протеїну, тваринні жири, продукти переробки овочів, овочі (1,1% сушеного кореня цикорію, 0,08% сушеного гороху, 0,08% сушеної моркви), мінеральні речовини.

Добавки на 1 кг: сульфат заліза 93 мг, йодат кальцію 2,3 мг, сульфат міді 10 мг, сульфат марганцю 7,1 мг, сульфат цинку 130 мг, селеніт натрію 0,22 мг, вітамін А 22600 МО, вітамін D3 130 , вітамін Е 100 мг, антиоксиданти, консерванти

Показники, що гарантуються: білок: 28.0%; жир: 14.0%; сира зола: 7.5%; сира клітковина: 3%; докозагексаєнова кислота: 0.05%.

Норми годування

  • Цуценят до 3-х місячного віку необхідно годувати 3-4 рази на день, при цьому змочуючи гранули корму водою. Після 3-х місячного віку поступово зменшуйте кількість годівлі до 3 разів на день. З 6 до 12 місяців необхідно плавно перейти на 2 годівлі на день.
  • Рекомендується годувати в дозах, зазначених у таблиці, щоб уникнути переїдання. Необхідно також враховувати індивідуальні особливості кожного цуценя – рівень активності, стан організму та коригувати рекомендовану дозу щодо цих потреб.
  • В останні 3-4 тижні вагітності та під час годування необхідно збільшити кількість корму в 1,5-2 рази. Після відібрання цуценят від матері - необхідно відкоригувати норму для підтримки нормальної ваги.
  • Для дорослих собак мініатюрних порід (вага собаки від 1 до 5 кг) - 30 - 120 г/добу

Теги: корм для собак, сухий корм для собак, збалансований корм для собак, повнораціонний корм для собак, корисний корм для собак, їжа для собак, якісний корм для собак, натуральний корм для собак, преміум корм для собак, сухий корм для всіх порід собак, універсальний корм для всіх видів собак

Характеристики
Характеристики
Вік Для щенков
Вага упаковки 2.5 кг
Клас Премиум
Основні інгредієнти Ягнятина
Країна-виробник товару Венгрия
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.